Geweien madness

Geweien madness

Aankomend weekend gaan wij een heel weekend spenderen aan geweien maken. Wij hadden verwacht dat de vraag naar geweien wel zou afnemen, maar niets is minder waar, de vraag naar geweien neemt juist toe! Wij zijn hier ontzettend blij mee natuurlijk, maar wij willen wel aan deze vraag voldoen. Daarom hopen wij dit weekend een hoop mensen blij te maken met een gewei!

Het begon allemaal een paar maanden geleden. Ik wilde een gewei van takken voor bij ons aan de muur. Dit gewei heb ik gepost op instagram en wij kregen er zoveel likes en berichtjes over dat wij besloten de geweien te gaan verkopen, echt helemaal geweldig! Er is nu een heuse wachtlijst ontstaan en de mails en appjes blijven binnenkomen! Te gaaf!! Ik geef het daarom nu ook maar een naam, wij zitten momenteel in de 'geweien madness' haha!


Photo credits (IG namen): @fotojuflies, @kekootje, @styled_by_eve, @livelovehomenl, @lauraverschuur, @laloetje_ 


Ook vind ik het zo geweldig om jullie foto's te zien van de geweien! Hieronder en hierboven een aantal gedeelde foto's van jullie en blijf ze vooral delen!

Photo credits (IG namen): @Life_by_liza, @vanessabarendregt, @leoniehardie1986, @sanshuisstijl, @by_kimmi, @homelovv


Wil jij ook zo'n gaaf gewei? Houd onze IG & facebook pagina en onze site goed in de gaten en vooral a.s. zondagavond/maandag! Zolang er vraag naar geweien is, blijven wij de geweien maken :)!Liefs,

Sheila

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden