Verzenden & retourneren

Verzenden
Bestellingen worden doordeweeks bijgehouden en worden uitgeleverd van maandag t/m vrijdag.
In het weekend (zaterdag & zondag) behandelen wij geen bestellingen en deze dagen gelden dan ook niet als werkdagen. Gemaakte bestellingen hebben een levertijd van 1-5 werkdagen met uitzondering van maatwerk.
De verzendkosten worden aan het eind van het verkoopproces getoond en worden uitgevoerd door een ons toegewezen pakketdienst.
Mits anders aangegeven en gecommuniceerd kunnen bestellingen ook op afspraak afgehaald worden op onderstaand adres:

Sinjeur semeynsweg 275
2524 EK  Den Haag

Retourneren
Wij zijn pas tevreden als onze klant dat is, dus mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over de geleverde producten die je van woodbrand hebt ontvangen dan kan je na vooraf gaande melding op info@woodbrand.nl deze altijd retour zenden. Hier gelden wel de onderstaande spelregels:
  • Meld je retourzending vooraf aan via info@woodbrand.nl o.v.v. je ordernummer. (Let op: retouren die niet van tevoren zijn gemeld, worden niet in behandeling genomen!) Als je dat gemakkelijk vindt, kun je hiervoor ons herroepingsformulier gebruiken.
  • Doe de retourzending met zorg in de originele verpakking en vermeld duidelijk je ordernummer. (Artikelen die niet zorgvulding zijn verpakt of beschadigd aankomen, kunnen wij helaas niet crediteren.)
  • Stuur je retourzending voldoende gefrankeerd en binnen 14 dagen na ontvangst naar:
Woodbrand
Afd. Retouren o.v.v. ordernummer
monsterseweg 147
2691JE s'Gravenzande

Na verwerking van je retourzending ontvang je een creditnota en wordt het bedrag binnen 14 werkdagen teruggestort.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x